Skap hotellfølelsen med 5 enkle grep

Skap hotellfølelsen med 5 enkle grep

Drømmer du om å våkne opp i et rom fylt med ro, komfort og luksus? Da er det på tide å omfavne hotellfølelsen i ditt eget soverom.

Et travelt liv trenger en plass for avkobling. Med dempede farger, myke tekstiler og behagelig belysning skaper du en avslappet atmosfære som gir deg muligheten til å glemme hverdagens stress og bekymringer. Her kommer 5 tips for å oppnå den ønskede luksuriøse atmosfæren.

1. Minimalistisk innredning
Hold innredningen enkel og ryddig, unngå overflod av møbler og tilbehør. Mindre rot og visuell støy bidrar nemlig til en beroligende atmosfære. Velg gjerne en nøytral fargepalett som vil bidra til å skape en avslappet stemning i soverommet. Invester i en romslig og komfortabel seng for en god natts søvn. Komfort er avgjørende for hotellfølelsen. 

2. Dobbeldyne eller kingsizedyne
Stor dyne er hotellstilens signatur. En stor dyne som dekker hele sengen, gir umiddelbart inntrykk av en overdådig opplevelse og en følelse av luksus. Samtidig gir en stor dyne deg mer bevegelsesfrihet og komfort. En dobbeldyne eller kingsizedyne er derfor det perfekte valget om du vil skape hotellfølelsen på soverommet.

3. Hotellputer er en must
For å få den rette «looken» og den luksuriøse hotellfølelsen er hotellputer en must. Kombiner med flere puter og putetrekk i ulike størrelser for å skape en innbydende atmosfære og et eksklusivt utseende. For å oppnå den autentiske hotellfølelsen, bygg opp sengen med en hierarkisk plassering av bakre puter, støtteputer og pynteputer.

4. Deilig sengetøy
Velg mykt og deilig sengetøy for en luksuriøs følelse, for eksempel sateng. Sateng er laget av ekstra fin bomull som kjennes lett og svalt mot huden, og er utrolig behagelig å sove i. Stoffet er både mykt og glansfullt, men samtidig meget slitesterkt. Velg et sengesett som passer din stil. Mens mange assosierer hotellstilen med mørke, duse farger og enkle mønstre, er det ikke noe i veien for å velge et detaljrikt sengesett for å skape et blikkfang i rommet.

5. Dempet belysning
Belysning spiller en avgjørende rolle. Bruk myke, dempede lyskilder som gulvlamper, bordlamper eller vegglamper. Unngå sterkt og blendende lys, da det kan bryte med den avslappende følelsen.