Om oss

Vi tar soverommet på alvor!

Vi vet at sengetøy ikke bare er viktig for komfort, men også for atmosfæren på soverommet. Sengetøyet har blitt en del av interiøret og en måte å vise frem personligheten sin på. 

Vi erfarer at folk tenker gjennom stilen de vil ha på soverommet på en helt annen måte enn tidligere. Før holdt det kanskje med en seng, et nattbord og et skap, så var soverommet ferdig innredet. Nå vil folk ha et mer personlig uttrykk også her. 

Vi i Indusia Design har lagt mye jobb i å tilby et stort mangfold av sengetøy, med søkelys på unike design som du ikke finner andre steder. Vi har virkelig noe for alle. Dette er vårt driv og det som skiller oss ut fra andre aktører. Vårt mål har alltid vært – og vil alltid være – å ha Norges største utvalg av sengetøy. Vi vil fortsette å jobbe for våre kunder, og sørge for at vårt sengetøy kan bidra til en god natts søvn og gi personlighet til soverommet. Vi jobber kontinuerlig med å finne leverandører som kan tilby det beste av både komfort og kvalitet slik at du som kunde alltid skal bli fornøyd.

Som kunde hos Indusia Design skal du alltid føle deg trygg når du handler på vår nettside. Vi jobber stadig med å forbedre oss og setter derfor stor pris på alle tilbakemeldinger – både positive og negative. Dersom du har noen spørsmål om vårt sortiment eller våre kjøpsvilkår, ikke nøl med å ta kontakt! Send en e-post til kundeservice@indusiadesign.com så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan.

Vi gleder oss til å se hva fremtiden har i vente!