Bytte og retur

Bytte
Vi bytter ikke varer i nettbutikken. Dersom du ønsker en annen størrelse eller et annet produkt så kan du selvfølgelig benytte deg av din angrerett og deretter legge inn en ny bestilling på vår nettside. Vi tilbakebetaler dine penger/oppdaterer din faktura så snart din retur ankommer vårt lager og returen er ferdig håndtert. 

Retur
Du har 14 dagers angrerett fra datoen du har mottatt din ordre. Du kan enkelt laste ned angrerettskjema her. Varene må sendes tilbake i originalemballasje og være i samme stand som ved mottakelse. Angreretten gjelder ikke for forseglede varer hvor forseglingen er brutt etter levering. Legg angrerettskjemaet sammen med varene du ønsker å returnere og send pakken til adressen under. 

NTP Sovrumsdesign AB
C/O LSO
0060 Oslo

Vær oppmerksom på vi ikke sender med returseddel. Kunden må selv dekke returporto og er ansvarlig for at pakken kommer fram til oss. Vi anbefaler å sende pakken med sporing. 

Normal behandlingstid på returer er 2-3 uker. Hvis du har betalt med kort eller Vipps vil pengene bli tilbakeført til kortet eller Vipps-kontoen du har brukt. Hvis du har valgt å betale med faktura vil fakturaen bli justert. Dersom du allerede har betalt fakturaen vil Klarna ta kontakt med deg for å ordne med tilbakebetaling. 

Les mer om retur under Kjøpsvilkår.