Fraktvilkår

Indusia Design er ansvarlig for leveransen som sendes til deg. Pakkene våre sendes som Posten Servicepakke med Bring og leveres til et utleveringssted nær deg. 

Så fort din ordre er behandlet, sender vi en kvittering på e-post som bekrefter at varene dine er på vei. På kvitteringen finner du sporingsnummer og link til hvor du kan spore pakken din. Du vil få beskjed når pakken er klar for henting via e-post eller sms. Dersom din pakke ikke har ankommet innen rimelig tid ber vi deg ta kontakt med vår kundeservice på kundeservice@indusiadesign.com.

Frakt
Vi tilbyr fri frakt ved varebestillinger over 1300,- (gjelder ikke Svalbard og Jan Mayen). Bestillinger under dette beløpet har en fast fraktpris på 99,-. 

Levering
Normal leveringstid er 2-5 arbeidsdager, avhengig av hvor i landet du bor. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. 

Vi leverer til hele Norge, også til Svalbard og Jan Mayen. Alle ordre blir sendt fra vårt lager i Sverige. Sporing av pakken vil først være mulig når den er skannet på terminal i Norge.

Uavhentede pakker
Du må hente pakken din på postkontoret innen gitt frist på 14 dager. Etter det sender Bring varene automatisk i retur. Du vil da bli belastet med et gebyr på 395,- som dekker fraktkostnader og ekspedisjon.